Külföld

Donald Trumppal sokkal jobban járt volna a világ

Az amerikai elnök ellen folytatott, négyéves médiaháború és a választási trükkök százai végül meghozták eredményüket, az amerikaiak leszavazták a republikánus elnököt – írta Szánthó Miklós Facebook-oldalán. 

Donald Trumppal sokkal jobban járt volna a világ
Donald Trump
Fotó: STRINGER / AFP

Az Alapjogokért Központ főigazgatója kifejtette: mostanra mindenki számára kiderült, Donald Trumppal sokkal jobban járt volna a világ, mint a demokrata–szélsőbaloldali adminisztrációval. 

„Komoly veszélyben vagyunk azzal, ami Ukrajnában és Oroszországgal történik. Egy világháborúba torkollhat, ahogyan kezelik a dolgot. Őrület, amit csinálnak” – vélekedett a korábbi amerikai elnök. Szánthó Miklós rámutatott: a fenti mondatok is Trump pontos tisztánlátását igazolják, amelyeket a fegyverszállítások ügyében közölt az egykori elnök.

Donald Trump korábbi amerikai elnök és Orbán Viktor miniszterelnök találkozója Trump New Jersey állambeli bedminsteri birtokán 2022. augusztus 2-án
Donald Trump korábbi amerikai elnök és Orbán Viktor miniszterelnök találkozója Trump New Jersey állambeli, bedminsteri birtokán 2022. augusztus 2-án
Fotó: Orbán Viktor Facebook-oldala

„Kijelenthető, hogy a világpolitika színpadán Donald Trump, Orbán Viktor és Ferenc pápa alkotja a maroknyi békegalamb társaságát a háborús héják serege között” – szögezte le az Alapjogokért Központ főigazgatója.

Kapcsolódó írásaink