Külföld

Varga Judit: Európa jövője a mi kezünkben van

Az áprilisi magyar országgyűlési választások eredménye jól példázza, hogy a nemzeti alapokon nyugvó, konzervatív politikának igenis van létjogosultsága Európában - mondta Varga Judit igazságügyi miniszter az Identitás és Demokrácia pártcsalád konferenciáján Antwerpenben csütörtökön.

Varga Judit: Európa jövője a mi kezünkben van
Varga Judit beszédet mond az Identitás és Demokrácia pártcsalád konferenciáján Antwerpenben
Fotó: Facebook/Varga Judit

A tárcavezető úgy fogalmazott: ahhoz, hogy meg tudjuk védeni a hagyományos európai értékeket és ellensúlyozni tudjuk az Európában uralkodó progresszív dominanciát, nekünk, európai jobboldaliaknak egyesítenünk kell az erőinket.

Hozzátette: ehhez tud Magyarország egy már bevált útmutatót adni a magyar miniszterelnök által a CPAC Hungary-n ismertetett 12 pontos recepttel.

Európa jövője a mi kezünkben van, a megvédéséhez szükséges összes eszközzel - húzta alá Varga Judit, aki arról is beszélt: a liberálisok nem sajátíthatják ki a jogállamiság fogalmát.

Objektum doboz

A miniszter arról is beszélt: a magyar nemzet mindig elkötelezett tagja volt az európai közösségnek, rendíthetetlen harcosa a szabadságnak, demokráciának és törvényességnek:

Objektum doboz

Kapcsolódó írásaink