Külföld

Amerikai rémálomgyár

Egyre nyíltabban folyik a gyermekek agymosása a tengerentúlon

Habár a balliberális oldal szerint senki nem akarja befolyásolni a kisgyermekeket LMBTQ-propagandával, ennek a mindennapi történések ellentmondanak. Legfőképp – de nem egyedüliként – az Egyesült Államokban bizonyos cégek, valamint már állami szervek is mindent megtesznek azért, hogy megfelelően érzékenyítsék a gyermekeket a „másság ideológiájával”.   

A nagy szórakoztatóipari cégek közül az utóbbi időben kiemelkedik a Disney, ha a fiatalok közötti LMBTQ-propaganda agresszív terjesztéséről van szó. Egyik legutóbbi lépésük az volt, hogy LMBTQ-büszkeség tematikájú plüssjátékokat dobtak piacra, és a Walt Disney vállalat elkötelezettsége részeként a plüssök eladásából befolyt pénzt az LMBTQ-közösséget támogató szervezeteknek adományozza világszerte.

A címke szerint a játék már 0 éves kortól ajánlott. A Disney ugyanakkor nemcsak játékokkal igyekszik érzékenyíteni a fiatalokat. A Disney+ nevű streaming szolgáltatás – ami a tervek szerint hazánkban június 14-étől lesz elérhető – Ez vagyok című műsorából külön elkészítettek egy LMBTQ-különkiadást, amellyel közvetlenül a fiatalokat igyekeztek elérni. A műsorban számos drag queen – transzvesztita – fellépő szerepel, a népszerű Disney-filmek dalait pedig LMBTQ-témákkal gondolták újra.   

A Disney amiatt is kemény kritikák kereszttüzébe került, miután kiszivárgott felvételeken a vállalat vezetői nyíltan hencegtek a vállalat közvetlenül gyermekeket célzó LMBTQ-propagandájával. Az amerikai civil szervezetek és vállalatok mellett a hadsereg is kiveszi a részét a szexuális kisebbségek agendájának terjesztéséből, és ráadásul külföldön is. A németországi Ramstein légibázison a tervek szerint június 2-án drag queen mesedélutánt tartanak a bázison állomásozó katonák családjai számára. És ez már nem az első alkalom, ugyanis ugyanilyen program volt elérhető az érdeklődők számára 2021-ben is. Korábban már több másik amerikai katonai bázison rendeztek hasonló eseményt.

Közpénzen neveli át a diákokat Brüsszel

Mintegy negyedmillió eurónyi adófizetői pénzt költött el az ERASMUS+ néven ismert cserediák programon keresztül az Európai Unió olyan, különböző LMBTQ-tematikájú projektekre, amelyek kifejezetten fiataloknak szóltak. A jobboldali Alternatíva Németországnak (AfD) párt európai parlamenti képviselője, Nicolaus Fest által nyilvánosságra hozott jelentés szerint a pénzből jutott olyan drag – transznemű – témájú eseményekre is, amik azzal foglalkoztak, hogy megtanítsák a gyerekeket, többek között hogyan kell sminkelni, parókát viselni, magas sarkú cipőben járni.

Ezenkívül a hagyományos nemi szerepek elmosására irányuló módszereket ismertettek meg a fiatalokkal. Fest szerint az unió bármibe is kerül, mindenáron a beteges „woke” ideológiát akarja követni.  A Breitbartnak úgy fogalmazott, ez a szenny is újabb állomása Brüsszel kultúrharcának, az ember a jelentést olvasva azt kívánja, bárcsak április elseje lenne.
(PZ)

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom