Külföld

Brüsszelt teljesen bekebelezte a nemzetközi genderlobbi

Brüsszel egyértelműen az LMBTQ-propaganda érdekében próbálja megbüntetni Magyarországot.

Brüsszelt teljesen bekebelezte a nemzetközi genderlobbi
Képünk illusztráció
Fotó: Pexels

Július 15-én az Európai Bizottság kötelezettségszegési eljárásokat indított Magyarország ellen, egyértelműen az LMBTQ-propaganda visszaszorítása miatt. Brüsszel azt is kifogásolta, hogy a magyar hatóságok arra szólították fel a Meseország mindenkié című könyv kiadóját, hogy a borítón tüntesse fel, hogy a könyv "a hagyományos nemi szerepektől eltérő viselkedést" mutat be.

Az Országgyűlés még júniusban szavazta meg az új, a gyermekek védelmét tovább erősítő törvénycsomagot, amit az LMBTQ-lobbi hatása alatt álló hazai és nemzetközi baloldal azonnal össztűz alá vett. Pedig a jogszabály csupán egyetlen dolgot garantál a legfiatalabbaknak: biztonságos gyermekkort. Az új szabályozás értelmében létrejön egy név szerint kereshető pedofil-nyilvántartás, valamint a Büntető Törvénykönyv vonatkozó részei is szigorodnak.

A jogszabály az élet más területén is védelmet kíván nyújtani a legfiatalabbnak, így a jövőben nem lesz megengedett, hogy a 18 éven aluliak számára a szexuális fejlődésről szóló foglalkozások, a reklámok és a különféle műsorok a nem megváltoztatására, valamint a homoszexualitás népszerűsítésére irányuljanak.

Az Európai Bizottság ebbe próbál belekötni, ami azért furcsa, mert a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló törvény eddig is tiltotta a fent részletezett tevékenységet, a gyermekvédelmi törvény csupán módosította ezt. Magyarán az uniós bürokraták ezúttal is koholt vádakkal próbálkoznak, akárcsak a migrációs vita idején.

A cél jól érzékelhetően ugyanaz, mint akkor: Magyarországot térdre kényszeríteni annak érdekében, hogy álláspontját megváltoztassa, ezúttal a gyermekek védelmével kapcsolatban.

Bár a fentiekből teljesen egyértelmű, hogy a legújabb, összehangolt támadás mögött a nemzetközi LMBTQ-lobbi nyomásgyakorlása áll, a hazai baloldal ezt nem ismeri el. Ehelyett ködösítésbe kezdtek, a baloldali politikusok és médiájuk mindenről beszél, csak a lényegről nem - írja az Origo.

Éppen ezért érdemes megnézni, hogy az Európai Bizottság mivel indokolta a Magyarország megbüntetését célzó kötelezettségszegési eljárások megindítását. 

A Brüsszel által július 15-én közzétett dokumentumnak eleve azt a címet adták, hogy "Az Európai Unió alapvető értékei: a Bizottság jogi lépéseket tesz Magyarország és Lengyelország ellen a LMBTIQ-személyek alapvető jogainak megsértése miatt", amiből jól kirajzolódik a lényeg. Ahogy a lenti ábrán látható, a szövegtörzsben még azt is egyértelművé tették, hogy szerintük Magyarországon betiltották az LMBTQ-tartalmakat, ami hazugság, hiszen a felnőtt emberek bármikor fogyaszthatnak ilyeneket.

Itt a dokumentum: Brüsszel az LMBTQ-propaganda miatt indított kötelezettségszegési eljárást Magyarország ellen
Itt a dokumentum: Brüsszel az LMBTQ-propaganda miatt indított kötelezettségszegési eljárást Magyarország ellen
Fotó: Európai Bizottság honlapja

Brüsszel egyébként annyira az LMBTQ-propagandisták oldalára állt, hogy a szövegben egyenesen azt állítja, hogy az LMBTQ-tartalmak megjelenítése nem káros a gyermekek jóllétére, és összhangban áll az érdekeikkel. 

Az angol nyelven elérhető eredeti dokumentumot is megtekintheti!

Kapcsolódó írásaink