Külföld

Varga Judit egyszerre szólt be keményen a magyar baloldalnak és az uniós vezetőknek

Az ellenzéki miniszterelnök-jelöltek most épp az uniós vezetők szoknyája mögé bújva terjesztik az álhíreket - írta Facebook-posztjában Varga Judit.

Varga Judit egyszerre szólt be keményen a magyar baloldalnak és az uniós vezetőknek
Varga Judit igazságügyi miniszter
Fotó: Facebook/Varga Judit

Az igazságügyminiszter elárulta, olvasta, hogy aggódó levelet küldtek az Unió vezetőinek, hogy hazánk az Unió tagja maradhasson 2022 után is. Levelükben azt írják, hogy Orbán Viktor ki akarja vezetni Magyarországot az Unióból - summázta a baloldal irományát.

Itt jelzem Gyurcsány Ferenc csapatának, hogy rossz adást néztek, hiszen nem a magyar miniszterelnök beszélt a múlt heti uniós csúcson Magyarország kilépéséről, hanem a hazai ellenzék holland szövetségese - a magyarokat letérdepeltetni vágyó -, Mark Rutte ajánlgatta hazánknak a kilépést - emlékeztetett.

Varga Judit hozzátette: azt gondolja, nem csak számára érthetetlen, hogy az ellenzéki térfélen még mindig nem tűnt fel, hogy a honfitársaink döntő többsége a magyar érdekek brüsszeli képviseletét várja el a megválasztott vezetőktől és nem a brüsszeli érdekek Magyarországon történő képviseletét.

Objektum doboz

Kapcsolódó írásaink