Külföld

Hidvéghi: Micsoda végtelen képmutatás Donáth Annától

Micsoda végtelen képmutatás Donáth Annától! - írja Facebook-bejegyzésében a Fidesz EP-képviselője, Hidvéghi Balázs.

Hidvéghi: Micsoda végtelen képmutatás Donáth Annától
Donáth Anna az Európai Parlamentben
Fotó: Európai Parlament

A politikus azt írja: Donáth a baloldali kórus tagjaként hónapok óta úgy próbálja meg lebeszélni a magyarokat a keleti vakcinákról, hogy az ember nem hisz a fülének. Pártelnöke, Fekete-Győr András egyenesen azt mondta, hogy ő nem adatná be magának a keleti oltóanyagokat. Pedig ezekkel sikerült védetté tenni több mint egymillió magyart.

Ezek után Donáth az Európai Parlamentben most azt mondja, hogy Brüsszel ne diszkriminálja a keleti vakcinákkal beoltottakat. Szép gondolat, csak tőle hiteltelen. Egy harmatgyenge próbálkozás, hogy az eddigi szégyentelen oltásellenes hergelését takargassa - rántja le a leplet Hidvéghi.

Objektum doboz

Egy másik posztjában Ujhelyi Istvánt sem kíméli:

Ujhelyi István korábban nagy mellénnyel bizonygatta, hogy mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy egyetlen magyart se érhessen hátrányos megkülönböztetés azért, mert esetleg nem EMA által engedélyezett oltóanyagot kapott - emlékeztet.

Az igazság ezzel szemben az, hogy Ujhelyi a kisujját sem mozdította meg a magyar emberekért. Nem adott be egyetlen módosító indítványt sem, nem szólalt fel a vitában, majd homlokegyenest a magyarok érdeke ellen szavazott. Majd egy hazug közleménnyel elrohant mentegetőzni az Indexhez, hogy szánalmas mondandójával leplezze azt, hogy végül megszavazta az EP szövegét. Hab a tortán, hogy van bőr a képén azzal büszkélkedni, hogy támogatta azokat a módosító indítványokat, amelyeket egyébként hosszas munka után a Fidesz európai parlamenti képviselői nyújtottak be, miközben ő a füle botját sem mozdította! - teszi hozzá Hidvéghi.

„A pofátlan és álságos mentegetőzéssel újfent csak azt bizonyítja, hogy uniós érdekeket követ Brüsszelben, és nem a magyar emberekért dolgozik.”

Objektum doboz

Mi ezzel szemben eddig is és ezután is mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy minden magyar hatékony oltáshoz jusson, ami megvédi a vírustól és azt is biztosítani fogjuk, hogy mindenki szabadon utazhasson, bármilyen oltást is kapott. Ehhez először elegendő vakcinára van szükség, és arra, hogy minél többen felvegyék az oltást - emeli ki a Fidesz EP-képviselője bejegyzésében.

Kapcsolódó írásaink