Külföld

European Patriots Unite: Mozgósítottuk európai patrióta partnereinket

Minden felelős magyart tettekre kell ösztönözzön, hogy vészesen közeledik a Székely Nemzeti Tanács által kezdeményezett nemzeti régiós európai polgári kezdeményezéshez adott támogató aláírások gyűjtési határidejének lejárta (február 7.), és az eddigi hat ország mellett még egy EU tagállamban össze kell gyűljön a szükséges számú aláírás a kezdeményezés sikere érdekében - fogalmaz a Eurpean Patriots Unite lapunknak megküldött sajtóközleményében.

European Patriots Unite: Mozgósítottuk európai patrióta partnereinket
Az eddigi hat ország mellett még egy EU tagállamban össze kell gyűljön a szükséges számú aláírás a kezdeményezés sikere érdekében (képünk illusztráció)
Fotó: MH/Hegedüs Róbert

Mint írják, különösen fontos a nemzeti régiós kezdeményezés sikere azért is, mert az EU Bizottsága a minap felháborító módon elutasította az 1,1 millió aláírással hitelesített Minority Safepack uniós polgári kezdeményezés szerinti jogalkotást a kisebbségi sorban élő őshonos európai nemzeti közösségek érdekében.

Az European Patriots Unite mindezért - kiaknázva európai patriótákkal kiépített kapcsolatait - széles körben mozgósította nemzetközi szövetségeseit az elcsatolt magyar nemzettestvéreink jogait is védő európai polgári kezdeményezés aláírására és teljes körű támogatására.

Kiemelik, a European Patriots Unite fontosnak tartja, hogy megvédjük, megőrizzük a nemzetek Európáját és az őshonos európai nemzetek védelmét szolgáló kezdeményezéseket az európai hazafias erők összefogással támogassák. Erre biztatják kereszténységben és nemzetben gondolkodó magyar és európai patrióta partnereiket egyaránt.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom