Külföld

Felelőtlenség Brüsszel részéről, hogy ideológiai vitákkal húzza az időt

Felelőtlen magatartás Brüsszel részéről, hogy nem a problémák mielőbbi megoldására koncentrál, hanem ideológiai vitákkal húzza az időt - mondta Varga Judit Portugália európai uniós ügyekért felelős vezetőjével folytatott megbeszélésén.

Felelőtlenség Brüsszel részéről, hogy ideológiai vitákkal húzza az időt
Felelőtlen magatartás Brüsszel részéről, hogy nem a problémák mielőbbi megoldására koncentrál, hanem ideológiai vitákkal húzza az időt - mondta Varga Judit
Fotó: Facebook

Az Európai Uniónak sürgősen segítséget kell nyújtania azoknak a tagállamoknak, melyeket a koronavírus-járvány gazdaságilag a leginkább sújtott - többek között erről beszélt Varga Judit Ana Paula Zacarias-szal, Portugália európai uniós ügyekért felelős vezetőjével folytatott videókonferenciáján.

A magyar igazságügyi miniszter szerint Brüsszel részéről felelőtlen magatartás, hogy nem a problémák mielőbbi megoldására koncentrál, hanem ideológiai vitákkal húzza az időt.

Objektum doboz

Ahogy Varga Judit Facebook-bejegyzésében írta, mivel Portugália tölti be az Európai Unió Tanácsának soros elnöki tisztét 2021. január elsejétől, ezért olyan kulcsfontosságú témákról is szó esett, mint a migráció és az európai klímapolitika.

Kapcsolódó írásaink