Külföld

Menczer Tamás: A baloldal hamis vádakkal támadja a kormányt

A baloldalt nem a fehérorosz emberek érdeklik, csak az, hogy támadhassa a kormányt - írta Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára hétfői Facebook-bejegyzésében.

Menczer Tamás: A baloldal hamis vádakkal támadja a kormányt
Menczer Tamás: A baloldalt valójában őket nem Belorusz, főleg nem a belorusz emberek érdeklik, csak az, hogy támadhassák a kormányt
Fotó: MH/Papajcsik Péter

A baloldal és a sajtója napok óta kapkodva, összevissza beszél arról, hogy a kormány mit gondol a fehérorosz helyzetről. Eközben Szijjártó Péter folyamatosan tárgyalt, mert ilyenkor nem kapkodni kell - írta az államtitkár.  „Ma pedig Miniszter úr elmondta, hogy a lengyel álláspontot támogatjuk” - fűzte hozzá.

Objektum doboz

A baloldal ezúttal egy fontos nemzetközi ügyet akar saját politikai céljaira felhasználni. „Valójában őket nem Belorusz, főleg nem a belorusz emberek érdeklik”, csak az, hogy támadhassák a kormányt, szokás szerint hamis vádakkal. „Több higgadtságot, elvtársak!” - áll Menczer Tamás Facebook-bejegyzésében.
 

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom