Külföld

Orbán Viktor szlovén partnerei mellett kampányol

Orbán Viktor miniszterelnök a bevált értékek melletti kiállásra szólított fel abban a videóüzenetében, amelyet a bevándorlásellenes Szlovén Demokrata Párt (SDS) tett közzé Facebook-oldalán csütörtökön.

Orbán Viktor szlovén partnerei mellett kampányol
Sem a szlovének, sem mi, magyarok nem akarunk illegális migrációt, akarunk viszont szigorú határvédelmet és biztonságot - mutatott rá a kormányfő
Fotó: mh

Orbán Viktor szerint a vasárnap tartandó európai parlamenti választásokon Európa jövője a tét. 
„Sikerül-e megőriznünk a keresztény értékeken álló Európát, európai identitást és kultúrát?” - tette fel a kérdést a kormányfő. Majd megjegyezte: „Sem a szlovének, sem mi, magyarok nem akarunk illegális migrációt, akarunk viszont szigorú határvédelmet és biztonságot”.
Milan Zverrel, az SDS EP-listavezetőjével kapcsolatban elmondta, hogy régóta a barátja, kiváló vezetője a szlovén konzervatív erőknek.
„Látom, ott is, itt is tűnnek fel új arcok, valójában ők a baloldal malmára hajtják a vizet, mert csak elveszik a támogatást a mi pártjainktól, a jobbközép pártoktól” - hangsúlyozta Orbán Viktor.
Reményét fejezte ki, hogy úgy Magyarországon, mint Szlovéniában ki fognak állni a bevált értékek mellett.

Végezetül felszólított: „Higgyünk a családban, a keresztény kultúrában és a nemzetünk erejében, és védjük is meg május 26-án!”.

Objektum doboz


 

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom