Krónika

Kétszázmilliós házat vett a béranya a második szülése után

Azoknak, akiknek nem akar megfoganni a baba, más alternatívák közül kell választaniuk

A legtöbb felnőtt ember arra törekszik, hogy megtalálja azt az embert, akivel egy egész életet képes lenne leélni, és akivel családot szeretne alapítani. A családalapítás az emberek többségének az egyik legfontosabb célkitűzése, gyereket ugyanis szinte mindenki akar. – írta meg a borsonline.hu

Kétszázmilliós házat vett a béranya a második szülése után
Képünk illusztráció
Fotó: Northfoto

Talán nincs is annál elkeserítőbb, mint próbálkozni és reménykedve várni minden egyes teszt eredményét, majd újra és újra csalódni, hogy most sem jött össze. Azoknak, akiknek nem akar megfoganni a baba, más alternatívák közül kell választaniuk. Ilyen például a béranya program. Egy 27 éves hölgy most elmeséli, miért lett béranya.

Teale Kelley ápolónőként dolgozott. Azt mondta, hogy az vonzotta a pályára, hogy nagyon szeret másoknak segíteni, és szerinte az életet úgy kell élni, hogy adjunk másoknak jóságot és szeretet. Egy termékenységi klinikán dolgozott, ezért nagyon sok kétségbeesett, szomorú párt látott élete során, akik nagyon szerettek volna gyereket, ám nem akart összejönni nekik. Pontosan tudta, hogy milyen poklot élnek meg ezek az emberek, és elhatározta, hogy segíteni fog nekik.

A hölgy elmesélte, hogy volt a klinikán egy pár, akik már régóta szerettek volna babát, de nem jött nekik össze. Négy vetélésen voltak túl, így ekkoriban ötlött fel benne, hogy talán ő segíthetne.

Ott ültem ezzel a pácienssel, és hamarosan értesültem arról, hogy újabb babát vesztett el, újabb vetélése volt. Vígasztaltam, miközben sírt. Ebben az időben kattant be, hogy akár lehetnék béranya – mesélt a Mirrornak.

Kapcsolódó írásaink