Krónika

Nem jött be a manőver + VIDEÓ

Hatalmas csattanással fogta meg a téglafal az önjelölt autóversenyzőt, a térfigyelő kamerák mindent rögzítettek! – jelent meg a hír a police.hu-n.

Nem jött be a manőver + VIDEÓ
A fiatal sofőr túl nagy sebességgel érkezett a kanyarba, elveszítette uralmát a jármű felett, és nagy sebességgel csapódott a téglafalnak
Fotó: Police.hu

A helyszínelők baleset okozása és a közúti közlekedés szabályainak sorozatos megszegése miatt indítottak eljárást egy 21 éves zimányi férfival szemben. A sofőr január 23-án este egy VW Golf személyautóval Kaposvár belvárosában haladt. A fiatal sofőr túl nagy sebességgel érkezett a kanyarba, elveszítette uralmát a jármű felett, és nagy sebességgel csapódott a téglafalnak. Az sofőr a biztonsági övét nem használta, így csak a szerencsén múlt, hogy sem a sofőr, sem az utasa nem szenvedtek súlyosabb sérüléseket, a mentősök mindkettőjüket kórházba szállították.

Objektum doboz

A fiatal járművezető a nedves útburkolathoz mérten rosszul megválasztott sebességével, valamint további felelőtlen döntéseinek sorozatával önmaga és a többi közlekedő életét, testi épségét egyaránt veszélyeztette.

Csak a szerencsén múlott, hogy a téglafal előtti járdán akkor nem tartózkodtak gyalogosok. A rendőrök a helyszínen elvették a forgalmi engedélyét, és kezdeményezték, hogy a sofőrt tiltsák el az autóvezetéstől.

A biztonsági öv használata nem az Ön döntése, hanem kötelező!

Kapcsolódó írásaink