Krónika

Csodálatos felvétel kezdett terjengeni a Balatonról

Külföldre is elért a híre ennek a kuriózumnak

Mindenki ide akar most utazni, nem hisz a szemének aki látja - írta meg a Promotions.

Csodálatos felvétel kezdett terjengeni a Balatonról
Képünk illusztráció
Fotó: NorthFoto

Egyik legemblematikusabb városunkban készült felvétel és egyik hatalmas büszkeségünk és húzóerőnket láthatjuk rajta: a Balatont. A videó készítői ellátogattak a Tihanyi Apátsághoz és a túrában megfáradva beültek az egyik méltán ismert, elismert és népszerű helyre: a Rege Cukrászda és Kávézóba.

Ha azt hinnétek, hogy ez egy régi felvétel a nyár végéről, amikor még kellemes, meleg az időjárás, akkor bár megértjük, de tévedtetek: Szilveszter környékén sikerült lencsevégre kapni a napnyugtába forduló balatoni tájat.

Régóta probléma, hogy az emberek szkeptikusak a téli Balatont illetően, nem tudják elképzelni, hogy nem csak nyáron nyújt remek kikapcsolódási lehetőséget, hanem télen is ugyanolyan elementáris feltöltődést ad, úgy, hogy egy csomó kellemetlenséget mellőzhetünk. Nincs kánikula, nincs tömeg, a fókusz a nyugalmon, a lelassuláson, a kellemes sétákon, a finom falatokon van, nem mellesleg pedig ebben az időszakban rengeteg szállás kínál kedvezményes lehetőségeket az oda látogatóknak, hiszen a kevesebb pénz is jobb, mintha senki nem foglalna.

Objektum doboz

Kapcsolódó írásaink