Krónika

Indul Tucker Carlson saját streaming csatornája, a TCN

A világhírű politikai kommentátor és műsorvezető most saját streaming csatornát indít. A Fox News-tól távozó egykori tévés először az X közösségi platformon kezdett el hatalmas nézettségű műsorokat gyártani, most pedig úgy döntött, hogy egy saját csatornával is bővíti médiaportfólióját – írta meg a Hollywood Riporter alapján a Mandiner.

Indul Tucker Carlson saját streaming csatornája, a TCN
Tucker Carlson
Fotó: AFP/Roy Rochlin

Az új csatorna TCN (Tucker Carlson Network) néven lesz majd elérhető. Carlson honlapja szerint a szolgáltatás havi kilenc dollárba kerül, de havi hatdolláros (kb. 3200 forintos) promóciós árral indul.

A TCN korlátlan hozzáférést biztosít Tucker Carlson öt vadonatúj műsorához, beszédéhez, filmjéhez és még sok máshoz – írja Carlson a weboldalán.

Emellett kulisszák mögötti felvételek, dokumentumfilmek és a műsorvezetőnek feltehető heti kérdések és válaszok is elérhetők lesznek majd a csatornán. A műsorkínálat kapcsán Carlson weboldala számos műsort felsorol, köztük a The Tucker Carlson Interview, a The Tucker Carlson Encounter, a Tucker Carlson Uncensored és a TC Shorts.

Az interjúalanyok között olyan emberek szerepelnek majd, mint Donald Trump, Kid Rock, Dana White, az UFC vezérigazgatója és Argentína új elnöke – tették hozzá.

Kapcsolódó írásaink