Krónika

Rászoruló családoknak és autizmussal élő gyerekeknek is gyűjtenek az idei diplomatavásáron

Rászoruló családoknak és autizmussal élő gyerekeknek is gyűjtenek az idei diplomata vásáron november 19-én a Bálna Honvédelmi Központban Budapesten.

Rászoruló családoknak és autizmussal élő gyerekeknek is gyűjtenek az idei diplomatavásáron
Novák Katalin köztársasági elnök az Éltes Mátyás Általános Iskola, Szakiskola, Készségfejlesztő Iskola és Kollégiumnak az autizmussal élőkért kezdeményezett Kék sétáján Nyírbátorban
Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt

A 12. Diplomata Jótékonysági Vásár teljes bevételét az Együtt az Autistákért Alapítvány, a Csodalámpa Alapítvány és az SOS Gyermekfalvak javára ajánlja fel a szervező Budapesti Diplomata Házastársak Szervezete (DSB).

A korábbi évekhez hasonlóan idén is több mint 30 ország diplomáciai külképviselete fogott össze, hogy bemutassa a hazájára jellemző hagyományos termékeket és helyi ízeket – közölték a szervezők.

A látogatókat tematikus standokkal, különleges emlék- és kézműves tárgyakkal, gasztronómiai különlegességekkel és az adott régióra jellemző helyi termékekkel várják. Az érdeklődők megtekinthetik a résztvevő nagykövetségek kulturális produkcióit, a tombolasorsoláson pedig ezúttal is értékes díjakat lehet nyerni. A vásár védnöke Szijjártó-Nagy Szilvia.

Kapcsolódó írásaink