Krónika

Egy terhes anyát és két gyermekét találták holtan az autóban

Egy várandós anya és gyerekei meghaltak egy autóban, miután szén-monoxid-szivárgás volt a Kansas Motorcross Championship Series-nek otthont adó motocross versenypályán, olvasható a Ripost cikkében. 

Egy terhes anyát és két gyermekét találták holtan az autóban
Képünk illusztráció
Fotó: NorthFoto

A McPherson megyei seriff hivatalát kihívták a pályához, akik egy időben érkeztek a mentőkkel. A mentősök megerősítették, hogy az asszony és a két gyermek is meghalt.

A GoFundMe oldalon máris adománygyűjtésbe kezdtek, hogy legalább anyagilag segíteni tudják a tragikusan járt családot. Az oldalon ez áll: „Híreket kaptunk, hogy kedves családtagunk, Jason Richey elvesztette feleségét és két gyermekét hirtelen a szén-monoxid-mérgezés miatt. Jason és Felicia éppen egy újabb kicsit vártak. Kérjük az imáitokat, a támogatást és a szeretetet, hogy ő és hároméves kisfia kibírják ezt a pusztító időszakot.” A temetési költségek rendezéséért indították a pénzgyűjtést, és mindössze két nap alatt elérték a kitűzött célt.

A haláleseteket a rendőrség még vizsgálja. Az Inman Motocross Facebook-bejegyzésében reagált az esetre. Mint írják, az eset rávilágított arra, hogy még szorosabban kell ölelni a szeretteinket, nem lehet elégszer mondani nekik, mennyire szeretjük őket.

A CO-mérgezés leggyakoribb tünetei a fejfájás, szédülés, gyengeség, hányinger, hányás, mellkasi fájdalom és zavartság. A nagy mennyiségű CO belélegzése halált okozhat. 

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom