Krónika

Elvágott torkú, félmeztelen férfi csengetett be házakhoz Szombathelyen: döbbenetes történet

Rejtélyes ügy történt Szombathelyen. Egy elvágott torkú, félmeztelen fiatal férfi csengetett be házakhoz Szombathelyen. A sérült férfi nem akarta, hogy a mentők felírják az adatait – olvasható a Blikk.hu-n megjelent cikkben.

Elvágott torkú, félmeztelen férfi csengetett be házakhoz Szombathelyen: döbbenetes történet
Rendőrautó
Fotó: MH/Purger Tamás

A szombathelyi Szabó Ervin utcába riasztották hétfőn késő délután a mentőket egy erősen vérző, elvágott nyakú, zavartan viselkedő fiatalemberhez. A férfi nem árulta el azt sem, hogy honnan vannak a sérülései, de feltehetőleg magának okozta azokat – számolt be róla a 112press.hu.

A férfi előtte nem sokkal még fel volt öltözve, és ruhában autók elé ugrott ki a Rumi úton, a Csititói benzinkút közelében.

„Egy nagyon szakadt farmer volt rajta és kapucnis póló. Váratlanul ugrott az autó elé 17 óra körül. Édesanyám vezetett, akit nagyon megijesztett. Sikerült elkerülni, hogy elüssük, de nem álltunk meg. Arra gondoltunk, hogy talán kábítószer hatása alatt állhatott” – magyarázta egy nő.

Az utcabeliek elmondása alapján a fiatalember több ház kapujához is odaszaladt és becsengetett, segítséget próbált kérni. A fiatal egy alsónadrágot viselt és egy pár zoknit, amiből kukoricalevelek álltak ki, a nyaka, a mellkasa és a karja véres volt.

Láttam, hogy nagyon vérzik, és azonnal hívtam a mentőket. Próbáltam kérdezni is, hogy bántották-e, vagy mi történt, de nem tudott válaszolni. A nyakából bugyogott a vér

– mondta a lapnak az egyik szemtanú, aki szerint a sérült fiatal 18 év alatti lehet.

Egy nő elmondta, hogy a fiatal karján is látott vágásokat, de a mentőknek bólintott a férfi, amikor azt kérdezték, hogy magának okozta-e a sérüléseket.

Nem nagyon beszélt, de azt többször is kérte a mentőktől, hogy ne írják fel az adatait

– tette hozzá a hölgy.

A helyszínre végül a rendőrök is megérkeztek, akik a környező kukoricatábláknál is próbálták megkeresni a fiatalember ruháit, személyes tárgyait, mivel a zoknijából ítélve kukoricaföldön keresztül érhette el a környéket.

Ha segítség kell

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Kapcsolódó írásaink