Krónika

HÉV-megállóban nyúlt magához a perverz + VIDEÓ

A kistarcsai rendőrök gyorsan elkapták azt a 19 éves férfit, aki Szilasligeten a HÉV-megállóban végzett önkielégítést – írja a Borsonline.hu.

HÉV-megállóban nyúlt magához a perverz + VIDEÓ
A kistarcsai rendőrök gyorsan elkapták azt a 19 éves férfit, aki Szilasligeten a HÉV-megállóban végzett önkielégítést
Fotó: police.hu

Egy közeli, erdős részen éppen a megálló felé sétált egy fiatal lány szerda délelőtt, amikor megpillantotta a férfit. Először azt hitte, csak vizel a fák és bokrok között, azonban ahogy egyre közelebb ért látta, hogy valójában a nemi szervét simogatja, és önkielégítést végez.

Értesítette a rendőröket, akik azonnal megindultak a helyszínre, hogy mihamarabb elkapják a perverz férfit. Mire a kistarcsai rendőrök odaértek, már nem találták a megadott helyen a fiatalembert, ezért minden lehetséges információt begyűjtöttek, ellenőrizték a megállókat, a felvételek és nyomok után kutattak. A kemény munkának meg is lett az eredménye, ugyanis pár órán belül Budapesten elkapták a rendőrök T. Martint.

A férfi először elismerte a bűncselekmény elkövetését, későbbi gyanúsításakor azonban nem volt túlzottan beszédes. A hely és idő stimmel, ott volt és akkor, azonban a vizelésen kívül semmi rosszat nem tett – vallotta.

A Gödöllői Rendőrkapitányság szeméremsértés vétsége miatt folytatja vele szemben az eljárást – írja a police.hu.

Objektum doboz

Kapcsolódó írásaink