Krónika

Megjelent A feláldozhatók 4. előzetese, ahol Megan Fox melltartóban gyűri maga alá Jason Stathamet

Egy atomháborúval fenyegető konfliktus robban ki az USA és Oroszország között és ismét a feláldozhatóknak kell megteremteni a békét

Megérkezett az első előzetes A feláldozhatók akciósorozat negyedik részéhez, amelyben a tervek szerint Sylvester Stallone búcsút int az általa tető alá hozott szériának – írta meg az origo.hu.

Megjelent A feláldozhatók 4. előzetese, ahol Megan Fox melltartóban gyűri maga alá Jason Stathamet
Megan Fox
Fotó: Image Press Agency / NurPhoto / NurPhoto via AFP

Az akciójelenetekben és erotikában is bővelkedő első előzetesből kiderül, hogy nagyjából miről fog szólni A feláldozhatók 4. Barney Ross (Sylvester Stallone) válogatott kemény fiúkból álló csapatát egy világméretű összeesküvés keretében csapdába csalják: egy atomháborúval fenyegető konfliktus robban ki az USA és Oroszország között, és ismét a feláldozhatóknak kell erőszakkal megteremteniük a békét.

Stallone korábbi bejelentése szerint, és az új előzetes alapján az eddigi főhős, Barney átadja a vezetést a Jason Statham alakította késszakértő Lee Christmasnek (ezzel, ha lesz is folytatása a szériának, akkor az már Statham karakterére épül majd). Persze Statham és Stallone mellett olyan akciófilmes sztárok is feltűnnek majd a sorozat negyedik részében, mint Dolph Lundgren, Tony Jaa vagy Randy Couture, de a filmben szerepel még Andy García és 50 Cent is, az erotikáról pedig Megan Fox gondoskodik.

Objektum doboz

Kapcsolódó írásaink