Bulvár

Agyvérzése után Hollywood hátat fordított Sharon Stone-nak

A színésznőt lefokozták filmsztárságból a stroke-ja után

Miközben a The Hollywood Reporter Raising Our Voices rendezvényén beszélt a múlt héten, a 65 éves színésznő felidézte, hogy 2001-ben elszenvedett agyvérzése után Hollywood hátat fordított neki – írta meg a hirado.hu.

Agyvérzése után Hollywood hátat fordított  Sharon Stone-nak
Sharon Stone márciusban
Fotó: NorthFoto

A gálán tartott beszéde során Sharon arról beszélt, hogy a stroke-ja után elfelejtette őt a szakma – írta meg a hirado.hu.

„2001-ben agyvérzést kaptam, 1 százalék esélyem volt a túlélésre, 9 napig tartott. Aztán hét évig lábadoztam, és az idő alatt egyáltalán nem volt munkám.”

Objektum doboz

A színésznő bevallotta, hogy először nem akarta elmondani senkinek, mert pontosan attól félt, ami később be is következett, kiesett a munkából.

„Életem egy pontján hatalmas filmsztár voltam. Aztán stroke-ot kaptam, és mintha minden, amit azelőtt letettem az asztalra, köddé vált volna.”

Stone nem először találta magát klinikán karrierje elmúlt évei során. A színésznő nemrég elmesélte, hogy elvesztette gyermeke felügyeleti jogát, abban az időben, amikor karrierje csillaga éppen felívelőben volt az Elemi ösztönben nyújtott alakítása miatt.

„Az emberek ma simán anyaszült meztelenre vetkőznek egy film kedvéért, de akkor egy tizenhatod másodpercnyi meztelenségemért elvesztettem a gyermekemet.”

Stone-nak szó szerint összetört a szíve a bírósági döntés miatt, ami után egy időre szívklinikára is került – olvasható a portálon.

Kapcsolódó írásaink