Krónika

Margot Robbie megrémült a saját hasonmásától

A két Barbie a folyósón botlott egymásba

A Barbie-film forgatásán váratlanul futott össze a film főszereplője és a vágóképekhez alkalmazott dublőre, mindkettőjükben mély nyomott hagyott a találkozás – írta meg a hirado.hu.

Margot Robbie megrémült a saját hasonmásától
Részlet a Barbie-filmből
Fotó: NorthFoto

Margot Robbie nem akart hinni a szemének, amikor összefutott testdublőrével az új Barbie-film forgatásán – írta meg a hirado.hu.

Objektum doboz

A 26 éves színésznő, Emma Eastwood a közösségi oldalán mesélt a különös találkozásról, amely mint kiderült, Margot számára elsőre kifejezetten ijesztő élmény volt. A két színésznőnek alig kellett találkoznia a forgatáson, hiszen Emma akkor lépett színre, ha a felvételekhez nem volt szükség Robbie arcára. Így olyan vágóképeken láthatjuk majd, amikor Barbie sétál a lépcsőn, veszi a cipőjét, vagy éppen hátulról mutatják a frizuráját.

Az egyik nap a londoni filmstúdióban azonban a két Barbie a folyósón botlott egymásba, amely találkozás mély nyomott hagyott mindkettőjükben.

„Amikor először találkoztunk, igazán elragadó volt. Meglátott, és azt mondta, hogy olyan, mintha a tükörbe nézne, ami egy kicsit bizarr. Emlékszem, ahogy viccesen hozzátette, hogy még sosem futott össze saját magával, és egy pillanatra még a falnak is támaszkodott az ijedségtől” – mesélte Emma Eastwood.

A Greta Gerwig által rendezett és Margot Robbie, valamint Ryan Gosling főszereplésével készült mozifilmet július 21-én mutatják be az Egyesült Államokban – olvasható a portálon.

Kapcsolódó írásaink