Krónika

Saját magát vette feleségül egy idős nő

Saját magát vette feleségül egy idősek otthonában megtartott álomesküvőn a 77 éves Dorothy „Dottie” Fideli – számolt be az Origo.

Az asszony egész életében arról álmodott, hogy boldogan éljen, amíg meg nem hal – de csak nemrég jött rá, hogy ehhez nincs szüksége társra. Az egyébként már nagymamává lett idős asszony úgy érezte, hogy most jött el a megfelelő idő arra, hogy valóra váltsa régóta dédelgetett álmát és boldoggá tegye önmagát, ezért úgy döntött, hogy oltár elé áll egyedül – írták.

Az előkészületek után a háromgyermekes 77 éves nő május 13-án az amerikai Ohio államban található O'Bannon Terrace nyugdíjas otthonában tartott rendhagyó esküvőn feleségül vette magát – olvasható.

„Ez olyasmi, amire mindig is vágytam. Szerettem volna nagy esküvőt, és boldog életet élni, a dolgok azonban nem így alakultak, de most lett egy második esélyem, hogy olyasmit tegyek, ami boldoggá tesz” - mondta a jogilag természetesen nem érvényes ceremónia végén az immár házas asszony. A portál hozzáteszi: nem ez volt a nyugdíjas asszony első esküvője.

Objektum doboz

Kapcsolódó írásaink