Krónika

Taxisra támadt, erre úgy megverték, hogy őt kellett kórházba szállítani

Zajlik az élet Szombathelyen

Úgy tudni, a taxit vezető férfi az asszony kérését követve választott irányt, mire az ittas férje a hátsó ülésről mérgében nagy erejű ütést mért a taxisra – írta a 24.hu.

Taxisra támadt, erre úgy megverték, hogy őt kellett kórházba szállítani
Taxisra támadt egy férfi hétvégén
Fotó: taxisokvilaga.hu

Taxisra támadt egy férfi hétvégén, írja a 111press. A portál hozzáteszi: az őrjöngő utast látva arra sétálók kérdezték meg a taxisofőrt, segíthetnek-e, és mivel igennel válaszolt, ellátták a támadó baját.

Annyira, hogy a férfit végül súlyos sérülésekkel mentő szállította kórházba a 112press szerint, amely forrásokra hivatkozva azt is hozzáteszi, korábban egy házaspár ült be a taxiba: az anyósülésre a középkorú nő, a hátsó ülésre a férje. A házaspár a Gagarin utcában nem jutott dűlőre, hogy merre folytassák az útjukat.

Úgy tudják, a taxit vezető férfi az asszony kérését követve választott irányt, mire az ittas férje a hátsó ülésről mérgében nagy erejű ütést mért a taxisra. Az autó megállt az út szélén, mire a támadó férfi kiugrott, és a vezető ajtaját kinyitva próbálta kirángatni a sofőrt a gépkocsiból.

Megjegyzik, az őrjöngő utas felesége kettejük közé állt, és próbálta védeni a taxist. Szóval és erővel is próbált hatni a férjére, hiába.

Kapcsolódó írásaink