Krónika

Pánikrohammal került kórházba Piqué barátnője

Shakira átka?

Piqué szerelme pánikrohamot kapott hétfőn, kórházban ápolják – közölte az Index. A portál a katalán sajtó hírei alapján azt írja, a fiatal lány nem bírta elviselni a médiafigyelmet és a labdarúgó exe, Shakira nem is annyira burkolt támadásait.

Pánikrohammal került kórházba Piqué barátnője
Piqué és Clara Chía Martí
Fotó: Instagram

Gerard Piqué, a futballtól nemrégiben visszavonuló Barcelona-sztár és új szerelme, Clara Chía Martí a hétvégét a Pireneusokban, Cerdanyában töltötték, az exfutballista magashegyi nyaralójában. Kirándultak, mountain bike-on kerekeztek kinn a természetben, és úgy tervezték, hogy hétfőn este elmennek az Oques Grasses katalán rockzenekar barcelonai koncertjére, a Palau Sant Jordiba – olvasható a cikkben

A koncertre azonban már nem jutottak el, mert Chía Martí rosszul lett, méghozzá annyira, hogy sürgősen be kellett szállítani egy barcelonai magánklinikára. A nőt állítólag az zavarja, hogy lényegében egy lépést sem tud megtenni anélkül a párjával, hogy ne rohamoznák meg az újságírók. Ráadásul a kolumbiai énekesnő, Shakira, Piqué két gyermekének anyja nemrégiben kirukkolt egy erősen célzatos slágerrel, amelyben arról énekelt, hogy kár volt egy Ferrarit egy Twingóra, egy Rolexet egy Casióra cserélni. 

Kapcsolódó írásaink