Krónika

Pucéran sétálgatott egy férfi Egerben

Megharapott egy nőt, kórházba szállították

Megharapott egy nőt, pucéran sétálgatott az egri Széchenyi utcán egy férfi, kórházba vitték – írta meg a heol.hu.

Pucéran sétálgatott egy férfi Egerben
Képünk illusztráció
Fotó: police.hu

Meztelen férfi sétál az egri belvárosban, jelezte szombat reggel a Heol egyik olvasója, aki egy elhaladó buszból látta, az évszaknak és a jóízlésnek sem megfelelő öltözet nélküli pucér embert. Mentőt is látott – írta meg a heol.hu.

Kiemelték, kérdésükre a mentősök megerősítették, egy 30 év körüli férfi zavart állapotban, meztelenül sétált Egerben a Széchenyi utcán – tájékoztatta a portált Deutsch Ákos, Heves vármegyei vezető mentőtiszt valamivel nyolc óra után.

Azt egyelőre nem tudni, miért indult neki a januári időben ruha nélkül. A mentőegységet egy másik beteghez riasztották, amikor a viadukt alatt vették észre, hogy ez a férfi zavartan, meztelenül sétálgat, egészen a Lenkey udvarig kisérték, ahol a rendőrség segítségével sikerült betenni a mentőautóba. Állítólag megharapott egy nőt, akit szintén be kellett vinni a kórházba emiatt – olvasható a portálon.

Az egri rendőrök biztonsági intézkedés keretében nyújtottak segítséget a mentőszolgálat munkatársainak a pucér ember leszerelésében. Ezt már Lázár Levente, a Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense árulta el kérdésükre.

Kapcsolódó írásaink