Krónika

Nagyszerű meglepetéssel készül karácsonyra Katalin hercegné!

Fantasztikus meglepetéssel készül karácsonyra Katalin hercegné, az egész világ rá kíváncsi

Vilmos herceg felesége, Katalin hercegné rendkívül sokrétű személyiség: mindamellett, hogy sokáig profi sportolónak készült, és szenvedélyesen szereti a teniszt, művészettörténetet tanult az egyetemen, több nyelven beszél folyékonyan, valamint a jótékonysági és a zenei eseményeket sem veti meg. A hercegné gyerekként ráadásul énekelni, furulyázni és zongorázni is tanult, ezért meglepetésként a királyi család 2022-es karácsonyi ünnepségén is egy kisebb koncerttel rukkol elő – írja az Elle.

Nagyszerű meglepetéssel készül karácsonyra Katalin hercegné!
Katalin hercegné
Fotó: WIKTOR SZYMANOWICZ / AFP

Katalin hercegné meglepetése egy karácsonyi koncert lesz.

Katalin hercegné a királyi család soron következő karácsonyi ünnepségén, december 15-én a londoni Westminster-apátságban egy kisebb zongorakoncerttel fog kedveskedni és emléket állítani a nemrég elhunyt II. Erzsébet királynőnek, amelyet az ITV brit tévécsatorna is közvetíteni fog. 

A különleges karácsonyi koncertről jelenleg csak annyit lehet tudni, hogy Katalin hercegné a Westminster-apátság gyermekkórusával készül egy produkcióra, ám azt még nem hozták nyilvánosságra, hogy pontosan milyen hosszú lesz az előadás, illetve hogy hány zeneműben fog közreműködni a hercegné. Az azonban biztos, hogy Katalin hercegné is fel fog lépni a királyi család karácsonyi estjén, ami már most hatalmas izgalommal tölti el a világot.

Katalin hercegnétől egyébként nem idegen a koncertezés: legutóbb a királyi család 2021-es karácsonyi ünnepségén lehetett őt a zongora mögött látni, mikor Tom Walker egyik megható énekét, a For Those Who Can't Be Here című alkotását kísérte gyönyörű zongorajátékával.

Kapcsolódó írásaink