Krónika

Szerdán indul a bérletértékesítés az EB-selejtezőkre

Négy Európa-bajnoki selejtezőt játszanak majd Budapesten

Szerdán bérletértékesítés indul a magyar labdarúgó-válogatott jövő évi hazai tétmérkőzéseire - jelentette be honlapján vasárnap este a magyar szövetség (MLSZ).

Szerdán indul a bérletértékesítés az EB-selejtezőkre
A magyar válogatott 2022.november 20-án
Fotó: mlsz.hu

A szövetség kiemelte: Aki egyben vásárolja meg belépőit a négy budapesti Európa-bajnoki selejtezőre, kedvezményes áron biztosíthatja helyét Marco Rossi csapatának tétmérkőzéseire. A Puskás Aréna legjobb helyeire szóló bérletek 65 ezer forintba kerülnek, de már 18 ezer forintért is válthatók bérletek a márciustól novemberig tartó mérkőzéssorozatra.
A meccsjegy.mlsz.hu oldalon szerdán 10 órától elérhető bérletek mellett személyre szóló, exkluzív, limitált számban gyártott kártyát is válthatnak az érdeklődők. A plasztikkártyák ára mindössze 3000 forint/bérlet, amely ingyenes házhozszállítást is tartalmaz. A fizikai kártyák vásárlói is kapnak online bérletet, ezek használatával lehetőség lesz további ügyintézésre is: ilyen például a névátírás, melyre a kártyák esetében már nem lesz lehetőség.
A Szurkolói Klub tagjai számára az egyedi mérkőzések belépőjegyeire biztosítja a szokásos kedvezményt az MLSZ.
Az Eb-selejtezőkön márciusban Bulgáriát, júniusban Litvániát, októberben Szerbiát, míg novemberben Montenegrót látja vendégül a magyar válogatott.

Kapcsolódó írásaink