Krónika

Brutális! Majdnem agyonvertek egy férfit a Népligetnél

Horrorfilmekre hasonlító jelenetek zajlottak le

Kis híján belehalt sérüléseibe az a férfi, akit még szombat délelőtt támadtak meg a Népligetnél – írja a Tények. Az indulatok akkor szabadultak el, amikor egy 26 éves fiatal nekiesett egy középkorú férfinak a villamosmegállóban. A szóváltásból végül dulakodás lett, majd a verekedés következtében mindketten legurultak a lépcsőn, az egyikük koponyája is szétrepedt.

Brutális! Majdnem agyonvertek egy férfit a Népligetnél
Budapest Népliget
Fotó: Wikipédia

Az egyik neve elhallgatását kérő szemtanú szerint horrorfilmekre hasonlító jelenetek zajlottak le. „Láttam, ahogy itt fekszik, ki van csavarodva a lába, és tiszta vér minden, mert ömlik a füléből” – fejtette ki.

A koponyasérülést szenvedő férfit súlyos, életveszélyes állapotban kórházba szállították a csepeli mentősök.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenységirányítási Központjába 2022. október 29-én 09 óra 30 perc körül bejelentés érkezett, hogy a IX. kerületi Népliget aluljáróban két ember összeverekedett. A támadót, bár sikerült kereket oldania, a rendőrök alig két órán belül elfogták a IX. kerületi lakásában, majd őrizetbe vették. A Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztálya emberölési kísérlet bűntett gyanúja miatt indított ellene eljárást.

Kapcsolódó írásaink