Krónika

Idén is lesz Szaunázók hétvégéje országos szauna programokkal

31 fürdő az ország minden részéből csatlakozott a hétvégéhez

A Magyar Fürdőszövetség idén is megszervezi immár ötödik alkalommal a Szaunázók hétvégéjét: október 1–2. között tematikus szaunaprogramokkal várják az érdeklődőket az ország fürdőiben – közölte a fürdőszövetség az MTI-vel.

Idén is lesz Szaunázók hétvégéje országos szauna programokkal
Szaunázók hétvégéje
Fotó: Facebook/Szaunázók hétvégéje

A tavalyi sikerekhez hasonlóan az eseményhez csatlakozó fürdők színes programválasztékkal várják a vendégeket. Az ország minden részéből 31 fürdő csatlakozott a hétvégéhez, amelyen a szolgáltatók szabadon szervezhetnek a szaunázáshoz kapcsolódó programokat.

A közlemény szerint október 1-jén 16 órától az összes csatlakozó szaunában ugyanaz a tematikus szaunaprogram valósul meg. Ugyanaz a zene, ugyanaz az illat és ugyanaz a koreográfia minden csatlakozó szaunavilágban Makótól Lentiig, Egerszalóktól Mórahalomig. Nagykanizsán ezen a hétvégén avatják fel a felújított szaunát. Az országos programban részt vevő fürdők listája a Magyar Fürdőszövetség honlapján található.

Közölték: vendég szaunamesterek, aromaterápiás és bőrápoló programok és hosszított nyitvatartás várja az érdeklődőket. Az őszi időjárásban a szaunázás segíti az immunerősítést, jó közérzetet biztosít és kellemes élményt nyújt.
 

Kapcsolódó írásaink