Krónika

Nem lehet elhagyni az országot a röszkei határátkelőhelyen

Vasárnap 10 órától csak befelé lehet jönni a röszkei közúti határátkelőhelyen. A belépés gyorsítása és a várakozási idő csökkentése érdekében hozták meg ezt a döntést az illetékesek.

Nem lehet elhagyni az országot a röszkei határátkelőhelyen
Vasárnap 10 órától a röszkei közúti határátkelőhelyen csak befelé lehet haladni
Fotó: police.hu

A belépés gyorsítása érdekében vasárnap 10 órától csak a Magyarországra érkező utasok használhatják a röszkei közúti határátkelőhelyet, a kilépésre a közeli autópálya-határátkelő áll rendelkezésre - közölte a rendőrség a honlapján.

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság és szerb társszerveinek célja, hogy a belépő forgalmi sávok számát tovább növelve csökkentsék a várakozási időt Röszkén.

A határátkelők nyitvatartásáról és az ott várható várakozási időkről bővebben a rendőrség határinfó oldalán (www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/hatarinfo), illetve a Rendőrségi Útinformációs Rendszer (Rutin) mobil applikáció segítségével tájékozódhatnak.

A tompai közúti határátkelőhelyen az erős forgalom miatt a belépő személyforgalomban kétórás, a belépő teherforgalomban négyórás a várakozási idő vasárnap délelőtt.  Azt javasolják a Magyarországra utazóknak, hogy válasszák a röszkei, a bácsalmási és a hercegszántói határátkelőhelyet.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom