Krónika

Eltévedt egy vonat úton a Balatonhoz

Az Ezüstpart expressz Érd-elágazásnál rossz irányba fordult, végül több mint két órát késett

Eltévedt egy vonat úton a Balatonhoz
Így Balatonfüredre sem érkeztek meg időben
Fotó: MH archív/Hegedüs Róbert

Kedd délelőtt a Miskolcról Fonyódra tartó, 15607-es Ezüstpart expressz Érd-elágazásnál rossz irányba fordult, és eltévedt – derül ki az Iho.hu cikkéből. A vonatnak Tárnok felé kellett volna haladnia, azonban maradt a 40a vonalon, majd Érd állomáson is áthaladva Százhalombattán állították meg.

A MÁV-nál az a döntés született, hogy a vonat kerülővel menjen tovább: Pusztaszabolcson és Börgöndön át jutott el Székesfehérvárra, ahonnan már újra a 30-as vonalon folytathatta útját célállomása felé. Mivel a Pusztaszabolcs–Székesfehérvár vonalszakasz nincs villamosítva, a járat szergejes előfogatot kapott Százhalombattán: Dunai Finomító tartalékát, a 316-os Szergejt küldték a feladatra - írta a szakportál.

A miskolci fürdős vonat végül 2 óra 10 perces késéssel érkezett meg Szántódra.

A szakportál rajzán a kis kerülő
A szakportál rajzán a kis kerülő
Fotó: Iho.hu

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom