Krónika

Struccfarmmal álcázták a kannabiszt

A rendőrök egyszerre hat helyen csaptak le Csongrád-Csanád megyében, mert felmerült a gyanú, hogy egy háromfős társaság kábítószert termeszt és ad el.

Struccfarmmal álcázták a kannabiszt
Struccfarmma lálcázták a kannabiszt
Fotó: PoliceHungary Youtube-csatorná

A gyanú beigazolódott: 1630 tő kannabiszt és több mint nyolc kilogramm törmeléket foglaltak le. A 41 éves M. Zoltán Attila, valamint élettársa, a 34 éves T. Judit és barátjuk, a 34 éves B. István Norbert egy struccfarmmal próbálta álcázni a drogültetvényt, ami közvetlen a szárnyasok kifutója mellett volt. A szomszédos tanyán zajlott a magról nevelés és a leszüretelt kannabisz csomagolása.

A rendőrség szerint a csapat illegális biznisszel kapcsolatos teljes elvakultságát támasztja alá, hogy a drogkeres-kedelmet a páros 12 éves kislánya jelenlétében végezték. Mindhárom kábítószertermesztőt elfogták, és jelentős mennyiségű kábítószerrel elkövetett kábítószer-kereskedelemmel gyanúsították meg. A kábítószer feketepiaci értéke hozzávetőlegesen 22 millió forint. A több mint 1600 tő leszüretelése után a trió 80–120 millió forintot kereshetett volna.

Kapcsolódó írásaink