Krónika

Alapjogokért: El a kezekkel a gyerekektől

Kaleta Gábor esete nem egyedülálló, a magyar nyilvánosságban is vannak olyan kószáló latrok, akiknek a mentális sötétség már rég bekötözte a szemét - írja az Alapjogokért Központ. Az egyik ilyen a balliberális újságíró, Révész Sándor, akinek a kutatóintézet egy 2014-es, pedofíliát éltető cikkét tárgyalta ki.

Alapjogokért: El a kezekkel a gyerekektől
Alapjogokért Központ: A pedofília valami más. Valami undorító (Képünk illusztráció!)
Fotó: Pixabay

Az Alapjogokért Központ úgy kezdi írását, hogy amit Kaleta Gábor tett, az gyomorforgató, undorító és hányingerkeltő. De hozzáteszik, az esete nem egyedülálló.

A balliberális Révész Sándor, aki ma a HVG munkatársaként hirdeti hetente kellően gőgös magasságból a politikai erkölcsöt, még 2014-ben az azóta sokat siratott Népszabadságban publikálta „A pedofil is ember” című cikkét.

A cikk apropója az volt, hogy Japánban szigorítottak a gyermekpornográfia terjesztésére vonatkozó szabályokon, de végül az ilyen tartalmakat is megjelenítő rajzolt tartalmakra a módosítás nem terjedt ki.

Révész Sándor cikkében üdvözölte a döntés utóbbi részét. „Eddig a határig [már a rajzolt tartalmakig] nem vonhatjuk kétségbe senki jogát arra, hogy a szexuális vágyait úgy élje ki, ahogy akarja, függetlenül bárki ízlésétől és erkölcsi felfogásától” - írja.

Hozzátette: „pedofil embertársainknak a legrosszabb és legnehezebb. Nagyon helytelen lenne, ha olyan tilalmakkal nehezítenék tovább a helyzetüket, amelyek nem szükségesek senki megvédéséhez”.

Objektum doboz

Az Alapjogokért a cikk kapcsán úgy fogalmaz: a liberális oldal valamennyi társadalmi abnormalitás, szexuális aberráció és nemi eltévelyedés kapcsán így kezdte, lépésről-lépésre csepegtette a megértés és a tolerancia molekuláit, míg végül elérkezhettek arra a pontra, amikor már az adott vágy kielégítésének hivatalos, állam által történő elismerését követelhettek.

„Bele sem merünk gondolni, mi bújhat még meg Révész Sándor és társai izgalomtól tikkadt agyredőinek mélyedéseiben” - írják az elemzők, hozzátéve, hogy a nyilvánosság tájékoztatására még több posztban fogják szemlézni balliberális „értelmiségiek” pedofíliát, poliamóriát és egyebeket éltető gondolatait.

„El a kezekkel a gyerekektől, védjük meg a normalitást - nincs ugyanis már hova hátrálnunk!” - zárja sorait az Alapjogokért.

Lapunk üggyel kapcsolatos véleménycikke ide kattintva olvasható.

Kapcsolódó írásaink