Honvédelem

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: Katonáink hősként haltak meg +videó

Katonai tiszteletadással fogadták Szolnokon a Horvátországban kiképzés közben helikopter-balesetben meghalt magyar katonák földi maradványait

Három hős magyar kötelessége teljesítése közben, hazája szolgálatában hunyt el Horvátországban – írta közösségi oldalán a honvédelmi miniszter. 

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: Katonáink hősként haltak meg +videó
Horvátországban elhunyt katonáink hősi halottak
Fotó: Facebook/Szalay-Bobrovniczky Kristóf

Radnai Ádám százados, Konrád Dávid főhadnagy, Lőrincz Tamás zászlós. Három hős magyar, aki kötelessége teljesítése közben, hazája szolgálatában hunyt el Horvátországban. „A Magyar Honvédség halottjának nyilvánítottuk őket, és biztosítottam a családtagokat arról, hogy mindent megteszünk, amivel segítségükre lehetünk" – írta közösségi oldalán Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter. 

Objektum doboz

A tárcavezető hozzátette, a Magyar Kormány, a Honvédelmi Minisztérium, a Magyar Honvédség és a maga nevében őszinte részvétét fejezte ki a  családtagoknak. „Ezek a magyar katonák hősként haltak meg. Köszönjük nekik, és büszkék vagyunk rájuk!" – zárta bejegyzését Szalay-Bobrovniczky Kristóf.

Objektum doboz

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom