Gazdaság

Alapjogokért Központ: A baloldali EP-képviselők el akarják venni a magyaroktól az olcsó energiát

A baloldal EP-képviselői ismét Magyarország érdekei ellen szavaztak

A baloldali EP-képviselők el akarják venni a magyaroktól az olcsó energiát – írta közösségi oldalán az Alapjogokért Központ.

Alapjogokért Központ: A baloldali EP-képviselők el akarják venni a magyaroktól az olcsó energiát
Dobrev is megszavazta! A baloldali politikusok tehát azt akarják, hogy a magyar otthonok, gyárak fűtés, üzemanyag és áram nélkül maradjanak
Fotó: Európai Parlament

Közölték, tegnap az Európai Parlamentben a baloldal EP-képviselői ismét Magyarország érdekei ellen szavaztak.

„Megszavazták, hogy szorgalmazzák az orosz fosszilis tüzelőanyagok és urán uniós importjára vonatkozó azonnali és teljes embargót, valamint az Északi Áramlat 1 és 2 csővezeték teljes leállítását Oroszország agresszív háborúja finanszírozásának megszüntetése érdekében” – fogalmaztak.

Hozzátették: Dobrev Klára, Gyöngyösi Márton, Cseh Katalin, Ara-Kovács Attila, Molnár Csaba és Rónai Sándor megszavazták, hogy az EU azonnal, teljes körűen vonja embargó alá az orosz kőolajat, földgázt és az atomenergiát.

A magyarországi baloldali politikusok tehát „azt akarják, hogy a magyar otthonok, gyárak fűtés, üzemanyag és áram nélkül maradjanak”.

Ezzel a baloldali EP-képviselők megfosztanák a magyar embereket attól, hogy megfizethető energiához jussanak hozzá – írták.

„Ezek a baloldali képviselők vagy nem tudják, mit tesznek, vagy tudják, de direkt ártani akarnak az országnak. Ezek a döntések ugyanis rosszak Magyarországnak, tönkretennék a gazdaságunkat, ezért egy, a józan ész talaján álló képviselő soha nem támogathatná azokat. A baloldaliak mégis megtették, mégis támogatják a rossz döntéseket. Egyszer azonban nekik is el kell számolniuk a választóikkal és Magyarország népével!” – írták.

Objektum doboz

Kapcsolódó írásaink

Deutsch: Ez szégyen!

ĀA magyar baloldali EP-képviselők azt akarják, hogy a magyarok ne kapjanak uniós forrásokat