Gazdaság

Kihirdették Az Országház Bora verseny eredményét

A meghirdetett kilenc kategóriában 181 palack érkezett 89 pincészettől

Kihirdették Az Országház Bora verseny idei eredményét pénteken, az elismeréseket Kövér László házelnök adta át a nyerteseknek a Parlament épületében.

Kihirdették Az Országház Bora verseny eredményét
A tokaji aszú kategória első helyezettje, a Juliet Victor Tokaji Aszú Az Országház Bora címek kihirdetésén az Országház Vadásztermében 2022. szeptember 23-án. Az idei bormustrára a meghirdetett kilenc kategóriában 181 palack érkezett 89 pincészettől, a 19 történelmi magyar borvidékről
Fotó: MTI

Az idei bormustrára a meghirdetett kilenc kategóriában 181 palack érkezett 89 pincészettől, 19 történelmi magyar borvidékről.

Kövér László köszöntőjében úgy fogalmazott: a hatodik alkalommal megrendezett országházi bormustrán újra fejet hajtanak a magyar borászok teljesítménye előtt.
 

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom