Gazdaság

Harmincadszor ismerik el a legkiválóbb innovációs teljesítményeket

Kutatás-fejlesztési díjak

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) stratégiai partnerségével és a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal  főtámogatásával 2021-ben is meghirdetik a Magyar Innovációs Nagydíj pályázatot.

Harmincadszor ismerik el a legkiválóbb innovációs teljesítményeket
Fotó: MH/Purger Tamás

A Magyar Innovációs Szövetség hagyományos kiírása harmincadik alkalommal indul útjára a most megkezdődő nevezési szakasszal. A Magyar Innovációs Szövetség már évtizedek óta ítéli oda minden évben a legjobbaknak az Innovációs Nagydíjat. A pályaművek magas színvonalának bizonyítéka, hogy a beérkezett több mint ezerháromszáz nevezés közel kilencven százaléka a gyakorlatban hasznosul.

Az új termékkel, eljárással vagy szolgáltatással jelentős üzleti sikert elért vállalkozások, szervezetek jelentkezéseit 2022. február másodikág várják” – jelentette be tegnap Schanda Tamás, az ITM miniszterhelyettese, aki azt is kiemelte, hogy hazánk tavaly rekordmennyiségű forrást fordított kutatásfejlesztésre és innovációra.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom