Gazdaság

A mentorprogram a Kárpát-medencében kialakított gazdasági hálót erősíti

Terjeszkedési lehetőségek

Az erdélyi mentorprogram sikeres első évadának köszönhető, hogy a most induló, második szakaszban a korábbinál is többen jelentkeztek: 111 mentorált és 59 mentor, összesen 170-en vesznek részt – mondta Potápi Árpád János, a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára az erdélyi mentorprogram második évadát megnyitó online sajtótájékoztatón tegnap.

A mentorprogram a Kárpát-medencében kialakított gazdasági hálót erősíti
Potápi Árpád János
Fotó: MH

Kiemelte: a mentorprogram erősíti a Kárpát-medencében a gazdasági hálót, ezenfelül ez a háló azt is eredményezi, hogy egy gazdasági térről beszélhetünk, ha a Kárpát-medencére gondolunk. Hozzátette: a program lehetőséget ad arra, hogy a gazdasági élet szereplői meg tudjanak ismerkedni egymással, valamint hogy a több évtizede bizonyított nagyvállalkozók szakmai tapasztalatukkal, tudásuk átadásával segítsék a most induló mikro-, illetve kisvállalkozásokat. A mentorprogram a Pro Economica Alapítvány és a Design Terminál együttműködésével valósul meg.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom