Gazdaság

Utánpótlás-nevelés autó- és motorversenyzőknek

Tehetségkutató rendszer

A HUMDA Magyar Autó-Motorsport Fejlesztési Ügynökség Zrt. támogatási rendszert hoz létre annak érdekében, hogy felkutassa és felkarolja a legtehetségesebb magyar autó- és motorversenyzőket – jelentette be Palkovics László innovációs és technológiai miniszter, az autó-motorsport fejlesztéséért és a közlekedésbiztonság kiemelt kezeléséért felelős kormánybiztos tegnap.

Hozzátette: az ITM által alapított HUMDA Zrt. egyik legfontosabb törekvése az autó- és motorsport népszerűsítése és fejlesztése. Ennek érdekében alakították ki a nemzetközi szintű tehetségkutató és utánpótlásnevelési rendszert, amelynek segítségével a lehető legtöbb fiatal belekóstolhat az autó- és motorversenyzés világába. Közlése szerint a program első pályázati időszaka várhatóan 2021 őszén indul, és a kezdőszinttől nyitott lesz minden autó- és motorsport szakág versenyzője számára. Szeretnék megtalálni a jövő autó- és motorversenyzőit.

Kapcsolódó írásaink

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom