Gazdaság

Adóhatóság: Fél év helyett már egy évig tart az ingyenes Mentor Program

Segítség a kezdő cégeknek

Ettől az évtől fél év helyett egy teljes éven át igénybe vehető a Mentor Program, amely a kezdő vállalkozásoknak segít az adózási szabályok megismerésében – közölte tegnap a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) a távirati irodával.

Kiemelték, hogy a program önkéntesen és ingyenesen vehető igénybe, amihez csupán regisztrálni kell az adóhivatal honlapján. A NAV 2018 óta működteti az adózási szabályokat ismertető programját, amely a kezdő, főképp mikro-, kis- és középvállalkozások számára nyújt segítséget.

Az érintett cégekkel a NAV megalakulásuktól számítva harminc napon belül felveszi a kapcsolatot, és felkínálják számukra a regisztrálási lehetőséget a programba.

Kapcsolódó írásaink

Átmeneti az infláció idei megugrása

ĀA folyó fizetési mérleg egyenlege a vártnál kedvezőbben alakult, tavaly többletes volt, a többlet emelkedik ebben az évben, az ország külső egyensúlyi pozíciója kedvező

A magyarhirlap.hu weboldal sütiket (cookie) és különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, a felhasználói élmény fokozása valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az Elfogadom gomb megnyomásával jóváhagyja. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatónkban talál.

Elfogadom