Faktum

Nem szabad hátradőlni

Radikálisan mennek lefelé Márki-Zay Péter számai – hívta fel a figyelmet G. Fodor Gábor, a XXI. Század Intézet stratégiai igazgatója a Faktumban.

Nem szabad hátradőlni
Faktum
Fotó: MH

Megjegyezte, a baloldali miniszterelnök-jelölt az elutasítottsága Gyurcsány Ferencéhez közelít, ami önmagában rekord, főleg, hogy ilyen rövid idő alatt küzdötte le magát idáig. Mint mondta, ennek lehet olyan politikai következménye, hogy a baloldali szavazók egy része otthon marad. Felhívta a figyelmet ugyanakkor a mozgósítás fontosságára, hiszen a konzervatív szavazók így sem dőlhetnek hátra.

Lapunk főmunkatársa, Őry Mariann és G. Fodor Gábor, a XXI. Század Intézet stratégiai igazgatója a Faktum felvételén
Lapunk főmunkatársa, Őry Mariann és G. Fodor Gábor, a XXI. Század Intézet stratégiai igazgatója a Faktum felvételén
Fotó: MH/Purger Tamás


A műsorban szó esett arról is, hogy a nemzetközi és a magyarországi baloldal előre megkísérli megkérdőjelezni a választások tisztaságát és más beavatkozási kísérletektől sem riadnak vissza. G. Fodor Gábor ennek kapcsán is arra figyelmeztetett, hogy a nemzetközi médiában és a különböző jelentésekben foglalt csúsztatásokat és hazugságokat le kell leplezni, nem elég sopánkodni, azzal ugyanis nem lehet választást nyerni.

Objektum doboz

A Faktum már elérhető a legnépszerűbb felületeken is!

Hallgassa meg adásainkat

‎

A műsor házigazdája: Őry Mariann

Készítette: Horváth Ádám, Németh Zoltán

Főszerkesztő: Petán Péter

Kapcsolódó írásaink

Elképesztő a brüsszeli zsarolás

ĀA rezsicsökkentésnek köszönhetően hazánk az energiaárak tekintetében „a béke szigete”, mondta Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő a Faktumban

Elvtelenül viselkedik a baloldal

ĀA magyar társadalom túlnyomó többsége egyetért a gyermekvédelmi törvény céljaival – magyarázta Halkó Petra, a Századvég Alapítvány vezető elemzője a Faktumban