Faktum

Hajmeresztő német tervek

Az új német kormánykoalíció programja egyúttal üzenet az Európai Unió összes tagállama számára, hogy ebbe az irányba fogunk együtt menni – hívta fel a figyelmet Hollik István, a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója a Faktumban.

Hajmeresztő német tervek

Megjegyezte, hajmeresztő dolgok vannak a német balliberális pártok programjában, a család fogalmát teljesen relativizálni akarják, olyan együttélési formákat is jogintézménnyé akarnak tenni, ahol kettőnél több felnőtt ember él együtt.

Hollik István, a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója a Faktum felvételén
Hollik István, a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója a Faktum felvételén
Fotó: MH/Hegedüs Róbert

Figyelmeztetett, a koalíció szerződés egyértelműen bevándorláspárti, ellenzi az illegális bevándorlók visszafordítása a határokon, emellett pedig egy európai szuperállammá akarják alakítani az uniót. Hollik szerint ez utóbbi már csak azért is káros ötlet, mert „Brüsszel azóta működik egyre rosszabbul, amióta egyre több hatáskört von el”.

Lapunk főmunkatársa, Őry Mariann és Hollik István, a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója a Faktum
Lapunk főmunkatársa, Őry Mariann és Hollik István, a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója a Faktum felvételén
Fotó: MH/Hegedüs Róbert

A műsorban szó esett arról is, hogy még több politikai nyomásgyakorlásra, méltatlan és alaptalan támadásra kell számítani a kampányban Brüsszelből, valamint arról is, hogy Márki-Zay Péter a a rezsicsökkentés ellen kampányol és a 2010 előtti baloldali politikát hozná vissza.

Objektum doboz

A Faktum már elérhető a legnépszerűbb felületeken is!

Hallgassa meg adásainkat

Faktum megosztók
Faktum megosztók
Fotó: MH

A műsor házigazdája: Őry Mariann

Készítette: Görgényi Levente és Németh Zoltán

Főszerkesztő: Petán Péter

Kapcsolódó írásaink

Külföldi érdekek a baloldal mögött

ĀA kormányoldal társadalompolitikai programja a nemzeti integráció, a baloldalé viszont a globális integráció – magyarázta a XXI. Század Intézet igazgatója a Faktumban

Brüsszel zsarol és kioktat

ĀNem mi változtunk meg, hanem az Európai Néppárt csúszott nagyon erősen baloldalra – fogalmazott Gál Kinga, a Fidesz európai parlamenti képviselőcsoportjának elnöke és a párt újonnan megválasztott alelnöke a Faktumban