Faktum

Külföldi érdekek a baloldal mögött

A kormányoldal társadalompolitikai programja a nemzeti integráció, a baloldalé viszont a globális integráció – magyarázta Békés Márton, a XXI. Század Intézet igazgatója a Faktumban. Úgy fogalmazott, a Fidesz-KDNP falat épít, amivel védi a magyar társadalmat, ennek része a rezsicsökkentés, a déli határzár és a haderőfejlesztés is.

Külföldi érdekek a baloldal mögött

Ezzel szemben a baloldal megosztja, elidegeníti egymástól a társadalom tagjait, vezérelve az „Orbán-fóbia” – magyarázta.

Lapunk főmunkatársa, Őry Mariann és Békés Márton, a XXI. Század Intézet igazgatója a Faktum felvételén
Lapunk főmunkatársa, Őry Mariann és Békés Márton, a XXI. Század Intézet igazgatója a Faktum felvételén
Fotó: MH/Török Péter

Békés Márton a műsorban beszélt arról is, hogy több kísérlet is történt már az elmúlt években arra, hogy Magyarországon is az úgynevezett színes forradalmak módszereinek bevetésére. Ezzel kapcsolatban felhívta a figyelmet a Soros-hálózat bevándorlást támogató NGO-inak szerepére is. 

Objektum doboz

A Faktum már elérhető a legnépszerűbb felületeken is!

Hallgassa meg adásainkat

Faktum megosztók

A műsor házigazdája: Őry Mariann

Készítette: Görgényi Levente és Németh Zoltán

Főszerkesztő: Petán Péter

Kapcsolódó írásaink

Brüsszel zsarol és kioktat

ĀNem mi változtunk meg, hanem az Európai Néppárt csúszott nagyon erősen baloldalra – fogalmazott Gál Kinga, a Fidesz európai parlamenti képviselőcsoportjának elnöke és a párt újonnan megválasztott alelnöke a Faktumban

Hazugságspirálba került Karácsony

ĀA Városháza ügye mutatja, hogy a baloldalon a 2010 előtti világnak az emberei jönnek elő újra, ugyanaz a szisztéma – mutatott rá Deák Dániel a Faktumban