Európai Unió

Menczer Tamás felháborítónak nevezte az Európai Bíróság ítéletét

„Ha ezek az emberek vagy csak egy részük, néhány száz millió ember elindul Európa felé, akkor nekünk harangoztak”

Felháborító az Európai Bíróság ítélete – írta Menczer Tamás, a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója csütörtökön a Facebook-oldalán hozzátéve: „Mindenképpen ránk akarják erőltetni a bevándorlókat. A veszély óriási, ezért minden erőnkkel ellenállunk.”

Menczer Tamás felháborítónak nevezte az Európai Bíróság ítéletét
Menczer Tamás, a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója szerint is felháborító és elfogadhatatlan az az Európai Bíróság ítélete
Fotó: Facebook/Menczer Tamás

Menczer Tamás a bejegyzésben közzétett videóban arról beszélt, hogy Afrika lakossága 750 millióval nőhet az „óvatos becslések szerint” a következő húsz évben, azaz 2 milliárd 200 millióan élnek majd a kontinensen addigra. „Mi itt Európában vagyunk szűk 500 millióan, náluk 750 millió lesz csak a növekménye a lakosságnak” – tette hozzá.

„Ha ezek az emberek vagy csak egy részük, néhány száz millió ember elindul Európa felé, akkor nekünk harangoztak. Ugyanúgy, ha a háborúnál még sokat beszélgetnek atomfegyverekről, meg katonák küldéséről, meg még kicsit okoskodnak, akkor is harangoztak” – fogalmazott.

Éppen ezért „olyan döntéseket kell hoznunk közösen, amelyek megvédenek bennünket” – hívta fel a figyelmet a nagyobbik kormánypárt országgyűlési képviselője.

Hozzászólásában leszögezte, Magyarország nem lesz bevándorlóország!

Kapcsolódó írásaink