Életmód

Csökkenti a Parkinson-kór kockázatát

Az italnak köszönhetően javulhat a koncentráció munka vagy tanulás közben

A zöld tea jót tesz az emberi egészségnek. Tudjon meg többet a tulajdonságairól az alábbiakban – írta meg a pravda.ru.

Csökkenti a Parkinson-kór kockázatát
Képünk illusztráció
Fotó: NorthFoto

A zöld tea gazdag antioxidánsokban, és tartalmaz egy aminosavat, amely segít az embernek ellazulni és enyhíteni a stressz tüneteit. Az italnak köszönhetően javulhat a koncentráció munka vagy tanulás közben.

Tanulmányok szerint a zöld tea csökkenti a neurodegeneratív betegségek, például az Alzheimer- és a Parkinson-kór kockázatát. A készítményben található antioxidánsok segítenek megvédeni a sejteket a károsodástól, és csökkentik a krónikus betegségek kockázatát.

Emellett az ital segíthet csökkenteni a csontbetegség, a csontritkulás kockázatát. Az antioxidánsok javítják a csontok egészségét.

Kinek nem szabad zöld teát innia?
Ne igyon gyakran zöld teát, ha vérszegénységben szenved. Az ital ugyanis megakadályozza, hogy a szervezet a vasat az ételekből felszívja.

Kapcsolódó írásaink