Életmód
Ezeket sosem szabad rendelni étteremben
Van olyan étel, amit érdemes inkább elkerülni egy vendéglőben

Bár bizonyos ételek csábítóak lehetnek az étlapon, aki szeretné elkerülni a csalódást, annak érdemes alaposan átgondolnia, mit választ.
Marcus Arcabascio élelmiszer-szakértő, a Menu-Price alapítója elmondta, mire kell figyelni.
Csirke: bár széles körben kedvelt étel, és rengeteg fogás alapja, de a többi húshoz képest sokkal gyorsabban megromolhat, és ha nem megfelelően készítik el, akár szalmonellafertőzést is okozhat. Ráadásul a hozzá nem értő szakácsok miatt a csirke gyakran száraz, túlfőtt vagy sótlan lesz.
Brownie: a kedvelt desszertek közé tartozik ez a kisméretű, puha sütemény, ám mivel sokáig megőrzi a frissességét, gyakran előre elkészítve, napokon át várja, hogy elfogyasszák, és még az is előfordulhat, hogy nem az étteremben, helyben készítik el.
Makaróni és sajt: az éttermekben gyakran kínálnak előre elkészített sajtos tésztákat, amelyek gyakran ömlesztett, rosszabb minőségű sajtokból készülnek. Ezeket az ételeket érdemes inkább otthon elkészíteni.