Életmód

Durván beszólt Schobert Norbi a duci hölgyeknek és az anyáknak

Schobert Norbert fitneszguru egy Facebook live videóban fejtegette, a nők és férfiak szexualitása közötti különbséget

Durván beszólt Schobert Norbi a duci hölgyeknek és az anyáknak
Durván beszólt Schobert Norbi a duci hölgyeknek és az anyáknak
Fotó: Facebook/Norbi Update LOW CARB

A nők számára a lelki szeretet is elég a szexhez, de nálunk, férfiaknál ez mindig vágyból indul. Nagyon nagy hazugság, amikor egy férfi azt mondja, hogy szeretetből, szívből kíván meg egy nőt. Ő a nő külsejét kívánja meg. Amíg egy nő meg tudja kívánni egy férfi belső értékeit, addig ez férfiaknál a külső - kezdte a botrányos elméletét Schobert, majd kifejtette, hogy a nők felelősek azért, ha egy házasság megromlik, pláne, ha még anyák is.

Sajnos a nők a szülésnél cseszik el, mert úgy gondolja, hogy értéket adott a férfinek, a családnak. Tényleg adott értéket, csak a férfi szexualitása ezt az értéket nem tudja értékelni. És amikor az 58 kilós nő helyett a 78 kilós vagy 88 kilós hölgy érkezik meg döngő léptekkel a hálószobába, a férfiak számára kínszenvedés. Egy darabig megy a pornófilmnézés, de nem tudja megkívánni és itt mennek tönkre az emberi kapcsolatok és így lesznek a gyerekek félárvák, mert a nők felszedik azt a 20-30 kilót és nem tudják leadni. Nem beszélve arról, ha terhességnél felszedsz ennyi kilót, a bőröd is olyan ocsmányul tönkremegy, hogy soha nem lesz már az a feszes, szexi, csinos, vonzó bőr. Úgyhogy kedves nők, a férfiak miatt és a boldog szerelem és a szexualitás miatt muszáj, hogy megtartsátok a lánykori súlyotokat - adott tanácsot Norbi, aki vélhetően sok édesanya szívébe azért nem lopta be magát kijelentéseivel.

Objektum doboz

Nem ez az első alkalom, hogy a fitneszmogul a Facebookon fejti ki véleményét. Nemrég arról tartott "órát" követőinek, hogy nem igaz, hogy a gazdagok sok pénzt elvesznek a szegényektől, pénzből ugyanis korlátlan mennyiségű van.

Kapcsolódó írásaink