Egészség
Élelmiszerek, amelyek segítenek az ételallergiák enyhítésében
Segítenek leküzdeni a gyulladást

Ezek a termékek a rengeteg antioxidánsnak köszönhetően segítenek leküzdeni a gyulladást és megvédik a sejteket a károsodástól, magyarázta az orvos.
A rostban gazdag ételek segítenek megtisztítani a beleket és javítani az emésztést – mondta a szakértő.
Az ételallergiásoknak azt tanácsolta, hogy igyanak tiszta vizet, ami segít kiöblíteni a méreganyagokat a szervezetből. A szakértő emellett az immunrendszer erősítésére ajánlotta a fermentált tejtermékeket és az erjesztett ételeket.
Az ételallergia bőrkiütéseket, sőt anafilaxiás sokkot is okozhat. Az ilyen immunreakció tünetei közé tartozhat a szédülés, a gyengeség, a megnövekedett pulzusszám és a viszketés.