Egészség

Megakadályozza a trombózis, az érelmeszesedés és a rák kialakulását

A finomság megelőzi az érelmeszesedés, a trombózis, a szívbetegségek, valamint az onkológia kockázatát

A lekvár nagy népszerűségnek örvend sok háziasszony körében, mert ez a termék ideális a teához és egyes desszertekhez, számol be a Sports.kz a Hibiny.ru-ra hivatkozva.

Megakadályozza a trombózis, az érelmeszesedés és a rák kialakulását
Némely lekvár antibakteriális tulajdonságokkal is rendelkezhet (képünk illusztráció)
Fotó: AFP/foodcollection/Mood4Food/Christine Fleurent

Kevesen tudják, de ennek az édes finomságnak minden egyes fajtája teljesen más előnyökkel bír. Jekatyerina Mayorova orosz terapeuta a „Kubanskie Novosti” című kiadványnak adott interjújában elmagyarázta, hogy melyik lekvár a leghasznosabb.

Kiderült, hogy a homoktövis lekvár nevezhető a leghasznosabb terméknek, mert észrevehető antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik. Ezért a homoktövis lekvár lehetővé teszi az immunitás erősítését, valamint az akut légúti fertőzések vagy az influenza elkerülését. A finomság megelőzi az érelmeszesedés, a trombózis, a szívbetegségek, valamint az onkológia kockázatát.

A homoktövis összetételében lévő tanninok tartalma miatt lehetővé teszi, hogy csökkentse a gyulladásos folyamatokat a szervezetben, így ez a lekvár lehetővé teszi, hogy elkerülje a különböző tabletták szedését. Fontos megjegyezni, hogy a homoktövis lekvár minden előnyének megőrzése érdekében gyorsan kell elkészíteni.

A termékből vissza kell utasítani azokat az embereket, akik cukorbetegségben szenvednek, és allergiás reakciókkal is rendelkeznek.

Kapcsolódó írásaink

Jövőre eltörlik az óraátállítást

ĀAmíg az Európai Unióban a koronavírus-járvány, majd az orosz–ukrán háború miatt halasztották el a döntést, északkeleti szomszédunk nem problémázott