Divat

Tavaszi ékszertrendek

2024 tavaszának legnagyobb ékszertrendjei közé tartoznak a merész darabok, a bonyolult és a díszes designok

Az ékszerek teljesen megváltoztathatják az öltözékünket azáltal, hogy milyen kiegészítőket választunk. 2024 tavaszának legnagyobb ékszertrendjei közé tartoznak a merész darabok, a bonyolult és a díszes designok, amelyek valóban műalkotások. Soha nem volt ilyen egyszerű újra feldobni a gardróbunkat egy vintage bross hozzáadásával vagy különböző hosszúságú nyakláncok rétegzésével.

Tavaszi ékszertrendek
Egy színes vintage bross feldobja az öltözéket is (képünk illusztráció)
Fotó: NorthFoto

Ha gardróbfrissítésre van szüksége, ezt egyszerűen úgy teheti meg, ha új ékszertrendeket fedez fel. Hogy könnyebbé tegyük ezt a feladatot, leszűkítettük a listát a szezon legújabb stílusaira.

Virágok mindenhol

Az áprilisi záporok májusi virágokat hozhatnak, de a 2024-es tavaszi kifutókon kiemelkedő virágos ékszerek születtek, amelyek igazán frissítően hatnak egyediségüknek köszönhetően. Lépjen szintet megjelenésével egy feltűnő virágos nyaklánccal vagy brosssal, vagy maradjon a minimalista esztétikát képviselő fülbevalóknál.

Buborékfülbevalók

A buborékfülbevaló-trendbe akkor szerettünk először bele, amikor a Bottega Veneta először rántotta le a leplet a könnycsepp alakú fülbevalóról, amely lázba hozta az ékszervilágot. Azóta számtalan tervező és márka követte a példát, és hasonló stílusokat hoztak létre, különféle formákat és anyagokat alkalmazva.

Retro karperecek

A karperecek nagy újjáéledését látjuk jelenleg a designer márkák között. És a legjobb dolog ebben a tavaszi ékszertrendben? Teljesen testre szabható. Hozzon létre egy mutatós válogatást vegyes fémekből, vagy viseljen csak egyet – vastagot vagy vékonyat –, amely illeszkedik személyes stíluspreferenciájához.

Össze nem illő párosítás

Jól hallotta: az össze nem illő megjelenés a körmökről az ékszerekre is átterjedt, mivel a változatos sziluettek – vagy akár csak egy fülbevaló – olyan trend, amelyet olyan márkáknál, mint a Gucci és a Valentino is felfedeztünk.

Újragondolt brossok

A nagymamája brossa mostanában újabb értékkel bír, mivel a vintage darab elsőrangú kiegészítő New York, London, Párizs és Milánó kifutóján. Nemcsak a stíluslehetőségek végtelenek, de a beszerzési lehetőségek is ugyanolyan végtelenek. Ugorjon be kedvenc használt boltjába, és találjon antik kincset, vagy próbáljon ki egy modern stílust kedvenc tervezői közül.

A szezon sellője

A tavaly nyári, hableány inspirálta őrületből kiindulva a tengeri és tengerparti ihletésű ékszerek elengedhetetlenek a szezonban. Merüljön el a tengerparti életben lenyűgöző kagylómintákkal, gyöngyház díszítéssel és még akár valódi kagylóékszerekkel is.

Kapcsolódó írásaink